“С помощта на автомобили групата е извършила незаконно подпомагане на чужденци

...
“С помощта на автомобили групата е извършила незаконно подпомагане на чужденци
Коментари Харесай

Девет души са задържани за трафик на мигранти в Сливен, Бургас и Ямбол

“С помощта на коли групата е направила нелегално подкрепяне на чужденци да обитават и минават през територията на страната против възнаграждение. При извършена огромна профилирана полицейска интервенция са открити участниците в групата и са арестувани. Петима от тях са с ограничения за неотклонение за 72 часа " задържане под стража ".

 

Извършени са голям брой процесуално следствени дейности на адреси, населявани от лицата в групата, като са конфискувани 10 автомобила, голям брой други движимости и парични средства, с които участниците разполагали ”, показаха от държавното обвиняване.

Иззети са и голям брой регистрационни табели. За момента не е ясно какви пари са взимани от мигрантите. Групата е работила от началото на годината. Задържаните са от област Сливен, оказали са опозиция на управляващите. 

 

Няма доказателства, че полицейски чиновници са взели участие в схемата. При задържането са открити 19 мигранти, които са били превозени към тогавашния миг. Те са главно мъже на възраст 18-20 години.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР